Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Werken bij WVK

Vanaf 1 januari 2015 is het niet meer mogelijk een baan te krijgen bij WVK-groep. Dat is het gevolg van de Participatiewet die op die datum in werking is getreden. Die wet streeft ernaar dat alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - dat kunnen arbeidsgehandicapten zijn, maar ook bijstandsgerechtigden - een baan vinden in het reguliere bedrijfsleven. Daartoe worden loonkostensubsidies ingezet. Hoe een en ander precies in zijn werk gaat, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Als u denkt dat u voor zo'n 'subsidiebaan' in aanmerking komt, kunt u contact opnemen met ISD de Kempen, tel 0497-361730.

 

De ruim 800 inwoners van de Kempen die voor 1 januari 2015 een baan kregen bij WVK-groep, blijven deze behouden. Zo'n 150 van hen zijn in de regio gedetacheerd, bijvoorbeeld als productiemedewerker bij een bedrijf of als bode bij een gemeente. Eveneens circa 150 personen werken in de plantsoenen. De overigen werken in een van de twee bedrijfsvestigingen in Bladel en zijn onder meer actief in de metaalbewerking, de montage of de verpakkingsindustrie.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder