Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Werken bij WVK

Vanaf 1 januari 2015 is het niet meer mogelijk een baan te krijgen bij WVK-groep. Dat is het gevolg van de Participatiewet die op die datum in werking is getreden. Die wet streeft ernaar dat alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - dat kunnen arbeidsgehandicapten zijn, maar ook bijstandsgerechtigden - een baan vinden in het reguliere bedrijfsleven. Daartoe worden loonkostensubsidies ingezet. Hoe een en ander precies in zijn werk gaat, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Als u denkt dat u voor zo'n 'subsidiebaan' in aanmerking komt, kunt u contact opnemen met ISD de Kempen, tel 0497-361730.

 

De ruim 800 inwoners van de Kempen die voor 1 januari 2015 een baan kregen bij WVK-groep, blijven deze behouden. Zo'n 150 van hen zijn in de regio gedetacheerd, bijvoorbeeld als productiemedewerker bij een bedrijf of als bode bij een gemeente. Eveneens circa 150 personen werken in de plantsoenen. De overigen werken in een van de twee bedrijfsvestigingen in Bladel en zijn onder meer actief in de metaalbewerking, de montage of de verpakkingsindustrie.

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder