Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Werken bij WVK

Vanaf 1 januari 2015 is het niet meer mogelijk een baan te krijgen bij WVK-groep. Dat is het gevolg van de Participatiewet die op die datum in werking is getreden. Die wet streeft ernaar dat alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - dat kunnen arbeidsgehandicapten zijn, maar ook bijstandsgerechtigden - een baan vinden in het reguliere bedrijfsleven. Daartoe worden loonkostensubsidies ingezet. Hoe een en ander precies in zijn werk gaat, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Als u denkt dat u voor zo'n 'subsidiebaan' in aanmerking komt, kunt u contact opnemen met ISD de Kempen, tel 0497-361730.

 

De ruim 800 inwoners van de Kempen die voor 1 januari 2015 een baan kregen bij WVK-groep, blijven deze behouden. Zo'n 150 van hen zijn in de regio gedetacheerd, bijvoorbeeld als productiemedewerker bij een bedrijf of als bode bij een gemeente. Eveneens circa 150 personen werken in de plantsoenen. De overigen werken in een van de twee bedrijfsvestigingen in Bladel en zijn onder meer actief in de metaalbewerking, de montage of de verpakkingsindustrie.

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder