Verpakkingen

Een product vervaardigen is één, het aan de man brengen is een ander verhaal. Daarbij kan WVK-Verpakkingen u van dienst zijn. Onze medewerkers verstaan de kunst om uw spullen onder de beste condities bij uw verkoopadressen te krijgen. Allereerst door ze deugdelijk te verpakken, zodat beschadigingen voorkomen worden. Maar veel meer nog door uw producten vooraf te voorzien van een aantrekkelijke presentatieverpakking, zoals een folie of een display. Want het oog van uw klant wil gestreeld worden.

Ook als u snel grote hoeveelheden actie- of promotiemateriaal op de markt wilt brengen, bent u bij WVK-Verpakkingen aan het juiste adres. Honderden handen en een serie moderne verpakkingsmachines staan voor u klaar. En: tijdelijke opslag is geen probleem.

Meer informatie? Bel 0497-331200 of vul het contactformulier in. 

 

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder