Verpakkingen

Een product vervaardigen is één, het aan de man brengen is een ander verhaal. Daarbij kan WVK-Verpakkingen u van dienst zijn. Onze medewerkers verstaan de kunst om uw spullen onder de beste condities bij uw verkoopadressen te krijgen. Allereerst door ze deugdelijk te verpakken, zodat beschadigingen voorkomen worden. Maar veel meer nog door uw producten vooraf te voorzien van een aantrekkelijke presentatieverpakking, zoals een folie of een display. Want het oog van uw klant wil gestreeld worden.

Ook als u snel grote hoeveelheden actie- of promotiemateriaal op de markt wilt brengen, bent u bij WVK-Verpakkingen aan het juiste adres. Honderden handen en een serie moderne verpakkingsmachines staan voor u klaar. En: tijdelijke opslag is geen probleem.

Meer informatie? Bel 0497-331200 of vul het contactformulier in. 

 

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder