Verpakkingen

Een product vervaardigen is één, het aan de man brengen is een ander verhaal. Daarbij kan WVK-Verpakkingen u van dienst zijn. Onze medewerkers verstaan de kunst om uw spullen onder de beste condities bij uw verkoopadressen te krijgen. Allereerst door ze deugdelijk te verpakken, zodat beschadigingen voorkomen worden. Maar veel meer nog door uw producten vooraf te voorzien van een aantrekkelijke presentatieverpakking, zoals een folie of een display. Want het oog van uw klant wil gestreeld worden.

Ook als u snel grote hoeveelheden actie- of promotiemateriaal op de markt wilt brengen, bent u bij WVK-Verpakkingen aan het juiste adres. Honderden handen en een serie moderne verpakkingsmachines staan voor u klaar. En: tijdelijke opslag is geen probleem.

Meer informatie? Bel 0497-331200 of vul het contactformulier in. 

 

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder