Verpakkingen

Een product vervaardigen is één, het aan de man brengen is een ander verhaal. Daarbij kan WVK-Verpakkingen u van dienst zijn. Onze medewerkers verstaan de kunst om uw spullen onder de beste condities bij uw verkoopadressen te krijgen. Allereerst door ze deugdelijk te verpakken, zodat beschadigingen voorkomen worden. Maar veel meer nog door uw producten vooraf te voorzien van een aantrekkelijke presentatieverpakking, zoals een folie of een display. Want het oog van uw klant wil gestreeld worden.

Ook als u snel grote hoeveelheden actie- of promotiemateriaal op de markt wilt brengen, bent u bij WVK-Verpakkingen aan het juiste adres. Honderden handen en een serie moderne verpakkingsmachines staan voor u klaar. En: tijdelijke opslag is geen probleem.

Meer informatie? Bel 0497-331200 of vul het contactformulier in. 

 

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder