Montage / Assemblage

Er moeten veel stappen worden gezet voordat uw product in de winkel ligt. En elke tussenstap brengt kosten met zich mee. Veel bedrijven hebben ontdekt hoe ze deze kostenstapeling kunnen doorbreken: ze leggen deelbewerkingen neer bij WVK-Montage/Assemblage.

 

Daar staat een legertje enthousiaste en kwaliteitsbewuste medewerkers klaar om uw producten vakkundig te monteren. Veelal gaat dat om eenvoudig seriematig werk, maar soms ook betreft het complexere opdrachten, bijvoorbeeld bij elektromontage of grafische afwerking. Vakkundig personeel en verfijnde apparatuur staan dan garant voor een goed resultaat. En voor opdrachtgevers is het goed om te weten dat het daar niet bij blijft: ook alle voor- en nabewerkingen (stickeren, verzendklaar maken) nemen de medewerkers van Montage / Assemblage graag voor hun rekening. Waarbij ze niet terugschrikken voor grote series, en evenmin voor haastklussen.

 

Meer informatie? Bel 0497-331200 of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder