Montage / Assemblage

Er moeten veel stappen worden gezet voordat uw product in de winkel ligt. En elke tussenstap brengt kosten met zich mee. Veel bedrijven hebben ontdekt hoe ze deze kostenstapeling kunnen doorbreken: ze leggen deelbewerkingen neer bij WVK-Montage/Assemblage.

 

Daar staat een legertje enthousiaste en kwaliteitsbewuste medewerkers klaar om uw producten vakkundig te monteren. Veelal gaat dat om eenvoudig seriematig werk, maar soms ook betreft het complexere opdrachten, bijvoorbeeld bij elektromontage of grafische afwerking. Vakkundig personeel en verfijnde apparatuur staan dan garant voor een goed resultaat. En voor opdrachtgevers is het goed om te weten dat het daar niet bij blijft: ook alle voor- en nabewerkingen (stickeren, verzendklaar maken) nemen de medewerkers van Montage / Assemblage graag voor hun rekening. Waarbij ze niet terugschrikken voor grote series, en evenmin voor haastklussen.

 

Meer informatie? Bel 0497-331200 of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder