Montage / Assemblage

Er moeten veel stappen worden gezet voordat uw product in de winkel ligt. En elke tussenstap brengt kosten met zich mee. Veel bedrijven hebben ontdekt hoe ze deze kostenstapeling kunnen doorbreken: ze leggen deelbewerkingen neer bij WVK-Montage/Assemblage.

 

Daar staat een legertje enthousiaste en kwaliteitsbewuste medewerkers klaar om uw producten vakkundig te monteren. Veelal gaat dat om eenvoudig seriematig werk, maar soms ook betreft het complexere opdrachten, bijvoorbeeld bij elektromontage of grafische afwerking. Vakkundig personeel en verfijnde apparatuur staan dan garant voor een goed resultaat. En voor opdrachtgevers is het goed om te weten dat het daar niet bij blijft: ook alle voor- en nabewerkingen (stickeren, verzendklaar maken) nemen de medewerkers van Montage / Assemblage graag voor hun rekening. Waarbij ze niet terugschrikken voor grote series, en evenmin voor haastklussen.

 

Meer informatie? Bel 0497-331200 of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder