Metaalbewerking

Ook in de metaalsector maakt elke ondernemer de afweging: wat doe ik zelf, wat besteed ik uit? Kosten spelen daarbij een grote rol. Dure eigen vakmensen inzetten voor eenvoudige, maar arbeidsintensieve vormen van metaalbewerking, is doorgaans geen verstandige keuze. Juist voor dit soort klussen is een partner als WVK-Metaal uitermate aantrekkelijk.

Een twintigtal enthousiaste metaalbewerkers staat dagelijks klaar om u van dienst te zijn. Alle verspanende technieken hebben ze in de vingers: zagen, boren, tappen, afbramen. En ook voor laswerk kunt u bij hen terecht. Opdrachten kunnen langlopende series betreffen, maar even goed een snelle tussendoorklus. Steeds blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Meer informatie? Bel met Jan van der Sanden (0497-331210) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder