Metaalbewerking

Ook in de metaalsector maakt elke ondernemer de afweging: wat doe ik zelf, wat besteed ik uit? Kosten spelen daarbij een grote rol. Dure eigen vakmensen inzetten voor eenvoudige, maar arbeidsintensieve vormen van metaalbewerking, is doorgaans geen verstandige keuze. Juist voor dit soort klussen is een partner als WVK-Metaal uitermate aantrekkelijk.

Een twintigtal enthousiaste metaalbewerkers staat dagelijks klaar om u van dienst te zijn. Alle verspanende technieken hebben ze in de vingers: zagen, boren, tappen, afbramen. En ook voor laswerk kunt u bij hen terecht. Opdrachten kunnen langlopende series betreffen, maar even goed een snelle tussendoorklus. Steeds blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Meer informatie? Bel met Jan van der Sanden (0497-331210) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder