Metaalbewerking

Ook in de metaalsector maakt elke ondernemer de afweging: wat doe ik zelf, wat besteed ik uit? Kosten spelen daarbij een grote rol. Dure eigen vakmensen inzetten voor eenvoudige, maar arbeidsintensieve vormen van metaalbewerking, is doorgaans geen verstandige keuze. Juist voor dit soort klussen is een partner als WVK-Metaal uitermate aantrekkelijk.

Een twintigtal enthousiaste metaalbewerkers staat dagelijks klaar om u van dienst te zijn. Alle verspanende technieken hebben ze in de vingers: zagen, boren, tappen, afbramen. En ook voor laswerk kunt u bij hen terecht. Opdrachten kunnen langlopende series betreffen, maar even goed een snelle tussendoorklus. Steeds blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Meer informatie? Bel met Jan van der Sanden (0497-331210) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder