Metaalbewerking

Ook in de metaalsector maakt elke ondernemer de afweging: wat doe ik zelf, wat besteed ik uit? Kosten spelen daarbij een grote rol. Dure eigen vakmensen inzetten voor eenvoudige, maar arbeidsintensieve vormen van metaalbewerking, is doorgaans geen verstandige keuze. Juist voor dit soort klussen is een partner als WVK-Metaal uitermate aantrekkelijk.

Een twintigtal enthousiaste metaalbewerkers staat dagelijks klaar om u van dienst te zijn. Alle verspanende technieken hebben ze in de vingers: zagen, boren, tappen, afbramen. En ook voor laswerk kunt u bij hen terecht. Opdrachten kunnen langlopende series betreffen, maar even goed een snelle tussendoorklus. Steeds blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Meer informatie? Bel met Jan van der Sanden (0497-331210) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder