Groenvoorziening

Het cultuurlandschap van de Kempen heeft een aantrekkelijk en verzorgd karakter. Voor een groot deel is dit te danken aan WVK-Groenvoorziening. Overal in de regio zetten de 170 WVK- groenwerkers zich in voor de openbare ruimte. Die is daardoor fraai van aanzien en duurzaam van aard. De WVK-hoveniers werken met eenvoudig handgereedschap, maar eveneens met geavanceerde machines. Daarmee onderhouden ze bermen, plantsoenen, bossen, sportvelden en bedrijfsterreinen. Ook milieuzorg zit in het takenpakket, zoals het opruimen van zwerfvuil en het beheer van milieustraten.

WVK-Groenvoorziening werkt in hoofdzaak voor de vier Kempengemeenten, maar ook zorginstellingen en woningcorporaties weten de afdeling te vinden. Niet vreemd: met ISO- en VCA-certificaten en met het lidmaatschap van hoveniersvereniging VHG staat WVK-Groenvoorziening voor kwaliteit.

Meer informatie? Bel Mourits Bartholomeus (0497-331210).

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder