Groenvoorziening

Het cultuurlandschap van de Kempen heeft een aantrekkelijk en verzorgd karakter. Voor een groot deel is dit te danken aan WVK-Groenvoorziening. Overal in de regio zetten de 170 WVK- groenwerkers zich in voor de openbare ruimte. Die is daardoor fraai van aanzien en duurzaam van aard. De WVK-hoveniers werken met eenvoudig handgereedschap, maar eveneens met geavanceerde machines. Daarmee onderhouden ze bermen, plantsoenen, bossen, sportvelden en bedrijfsterreinen. Ook milieuzorg zit in het takenpakket, zoals het opruimen van zwerfvuil en het beheer van milieustraten.

WVK-Groenvoorziening werkt in hoofdzaak voor de vier Kempengemeenten, maar ook zorginstellingen en woningcorporaties weten de afdeling te vinden. Niet vreemd: met ISO- en VCA-certificaten en met het lidmaatschap van hoveniersvereniging VHG staat WVK-Groenvoorziening voor kwaliteit.

Meer informatie? Bel Mourits Bartholomeus (0497-331210).

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder