Groenvoorziening

Het cultuurlandschap van de Kempen heeft een aantrekkelijk en verzorgd karakter. Voor een groot deel is dit te danken aan WVK-Groenvoorziening. Overal in de regio zetten de 170 WVK- groenwerkers zich in voor de openbare ruimte. Die is daardoor fraai van aanzien en duurzaam van aard. De WVK-hoveniers werken met eenvoudig handgereedschap, maar eveneens met geavanceerde machines. Daarmee onderhouden ze bermen, plantsoenen, bossen, sportvelden en bedrijfsterreinen. Ook milieuzorg zit in het takenpakket, zoals het opruimen van zwerfvuil en het beheer van milieustraten.

WVK-Groenvoorziening werkt in hoofdzaak voor de vier Kempengemeenten, maar ook zorginstellingen en woningcorporaties weten de afdeling te vinden. Niet vreemd: met ISO- en VCA-certificaten en met het lidmaatschap van hoveniersvereniging VHG staat WVK-Groenvoorziening voor kwaliteit.

Meer informatie? Bel Mourits Bartholomeus (0497-331210).

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder