Groenvoorziening

Het cultuurlandschap van de Kempen heeft een aantrekkelijk en verzorgd karakter. Voor een groot deel is dit te danken aan WVK-Groenvoorziening. Overal in de regio zetten de 170 WVK- groenwerkers zich in voor de openbare ruimte. Die is daardoor fraai van aanzien en duurzaam van aard. De WVK-hoveniers werken met eenvoudig handgereedschap, maar eveneens met geavanceerde machines. Daarmee onderhouden ze bermen, plantsoenen, bossen, sportvelden en bedrijfsterreinen. Ook milieuzorg zit in het takenpakket, zoals het opruimen van zwerfvuil en het beheer van milieustraten.

WVK-Groenvoorziening werkt in hoofdzaak voor de vier Kempengemeenten, maar ook zorginstellingen en woningcorporaties weten de afdeling te vinden. Niet vreemd: met ISO- en VCA-certificaten en met het lidmaatschap van hoveniersvereniging VHG staat WVK-Groenvoorziening voor kwaliteit.

Meer informatie? Bel Mourits Bartholomeus (0497-331210).

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder