Facilitaire dienstverlening

 

Facilitaire diensten, het blijft een wat lastige term. Toch is de oorspronkelijke betekenis helder. Het gaat om diensten die zijn opgezet om het 'de ander' makkelijker te maken. En dat is precies wat WVK Facilitaire dienstverlening wil bereiken: uw organisatie op het personele vlak zodanig terzijde staan dat uw eigen mensen zich volledig kunnen richten op hun eigen taken.

De WVK-dienstverlening richt zich vooral op schoonmaak, catering en receptiewerk. Kantoorruimtes die er spic en span uitzien, een bedrijfskantine waar smakelijke gerechten geserveerd worden, een telefoniste die vriendelijk uw klanten te woord staat .... Het behoort allemaal tot de mogelijkheden dankzij WVK Facilitaire dienstverlening.

Meer informatie? Bel François Baudoin (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder