Facilitaire dienstverlening

 

Facilitaire diensten, het blijft een wat lastige term. Toch is de oorspronkelijke betekenis helder. Het gaat om diensten die zijn opgezet om het 'de ander' makkelijker te maken. En dat is precies wat WVK Facilitaire dienstverlening wil bereiken: uw organisatie op het personele vlak zodanig terzijde staan dat uw eigen mensen zich volledig kunnen richten op hun eigen taken.

De WVK-dienstverlening richt zich vooral op schoonmaak, catering en receptiewerk. Kantoorruimtes die er spic en span uitzien, een bedrijfskantine waar smakelijke gerechten geserveerd worden, een telefoniste die vriendelijk uw klanten te woord staat .... Het behoort allemaal tot de mogelijkheden dankzij WVK Facilitaire dienstverlening.

Meer informatie? Bel François Baudoin (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder