Werk uitbesteden

De voordelen van uitbesteed werk zijn bekend: minder bedrijfsrisico's, meer kostenbesparingen. Bij WVK-groep voegen we hier nog wat extra voordelen aan toe.

Allereerst is dat de flexibiliteit in onze capaciteit: of u twee of twintig mensen nodig hebt, altijd hebben we snel het gewenste aantal medewerkers beschikbaar. Een tweede punt is onze veelzijdigheid. Bij onze gespecialiseerde afdelingen, kunt u met haast alle opdrachten terecht: (elektro-)montage, verpakken, metaal en groen. Tot slot is er de kwaliteit van ons werk,  ISO- en VCA-certificaten geven aan dat u vol vertrouwen met ons in zee kunt gaan.
 

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder