Werk uitbesteden

De voordelen van uitbesteed werk zijn bekend: minder bedrijfsrisico's, meer kostenbesparingen. Bij WVK-groep voegen we hier nog wat extra voordelen aan toe.

Allereerst is dat de flexibiliteit in onze capaciteit: of u twee of twintig mensen nodig hebt, altijd hebben we snel het gewenste aantal medewerkers beschikbaar. Een tweede punt is onze veelzijdigheid. Bij onze gespecialiseerde afdelingen, kunt u met haast alle opdrachten terecht: (elektro-)montage, verpakken, metaal en groen. Tot slot is er de kwaliteit van ons werk,  ISO- en VCA-certificaten geven aan dat u vol vertrouwen met ons in zee kunt gaan.
 

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder