Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Re´ntegratie

Mensen met een uitkering zijn er bij gebaat als ze ondersteuning krijgen bij het zoeken naar werk. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een bijstandsuitkering van de gemeente, of een WW- dan wel Wajong-uitkering van het UWV. In elke situatie kan WVK-groep de gewenste ondersteuning bieden. Dat gebeurt door middel van reïntegratietrajecten. Daarmee kunnen kandidaten werkervaring opdoen die hun positie op de arbeidsmarkt versterkt.

Voor het aanbieden van de reïntegratietrajecten heeft WVK-groep een speciale bedrijfseenheid in het leven geroepen: BV KempenActief. In overleg met het UWV en de vier Kempengemeenten (die samenwerken in ISD De Kempen) gaat KempenActief op zoek naar het reïntegratietraject dat het best past bij een bepaalde kandidaat. Daarbij kan het gaan om een diagnosetraject, een uitstroomtraject naar werk of een traject dat kandidaten (weer) werkfit moet maken. Welk traject ook gekozen wordt, altijd moet het met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Kandidaten hebben er recht op dat hun privacy gewaarborgd is en dat eventuele klachten correct behandeld worden.Daartoe zijn reglementen ontworpen die via onderstaande link zijn in te zien.

Klachtenreglemen.pdf

Privacyreglement.pdf

Meer informatie? Bel met Arvid Bolkestein (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder