Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Re´ntegratie

Mensen met een uitkering zijn er bij gebaat als ze ondersteuning krijgen bij het zoeken naar werk. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een bijstandsuitkering van de gemeente, of een WW- dan wel Wajong-uitkering van het UWV. In elke situatie kan WVK-groep de gewenste ondersteuning bieden. Dat gebeurt door middel van reïntegratietrajecten. Daarmee kunnen kandidaten werkervaring opdoen die hun positie op de arbeidsmarkt versterkt.

Voor het aanbieden van de reïntegratietrajecten heeft WVK-groep een speciale bedrijfseenheid in het leven geroepen: BV KempenActief. In overleg met het UWV en de vier Kempengemeenten (die samenwerken in ISD De Kempen) gaat KempenActief op zoek naar het reïntegratietraject dat het best past bij een bepaalde kandidaat. Daarbij kan het gaan om een diagnosetraject, een uitstroomtraject naar werk of een traject dat kandidaten (weer) werkfit moet maken. Welk traject ook gekozen wordt, altijd moet het met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Kandidaten hebben er recht op dat hun privacy gewaarborgd is en dat eventuele klachten correct behandeld worden.Daartoe zijn reglementen ontworpen die via onderstaande link zijn in te zien.

Klachtenreglemen.pdf

Privacyreglement.pdf

Meer informatie? Bel met Arvid Bolkestein (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder