Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Re´ntegratie

Mensen met een uitkering zijn er bij gebaat als ze ondersteuning krijgen bij het zoeken naar werk. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een bijstandsuitkering van de gemeente, of een WW- dan wel Wajong-uitkering van het UWV. In elke situatie kan WVK-groep de gewenste ondersteuning bieden. Dat gebeurt door middel van reïntegratietrajecten. Daarmee kunnen kandidaten werkervaring opdoen die hun positie op de arbeidsmarkt versterkt.

Voor het aanbieden van de reïntegratietrajecten heeft WVK-groep een speciale bedrijfseenheid in het leven geroepen: BV KempenActief. In overleg met het UWV en de vier Kempengemeenten (die samenwerken in ISD De Kempen) gaat KempenActief op zoek naar het reïntegratietraject dat het best past bij een bepaalde kandidaat. Daarbij kan het gaan om een diagnosetraject, een uitstroomtraject naar werk of een traject dat kandidaten (weer) werkfit moet maken. Welk traject ook gekozen wordt, altijd moet het met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Kandidaten hebben er recht op dat hun privacy gewaarborgd is en dat eventuele klachten correct behandeld worden.Daartoe zijn reglementen ontworpen die via onderstaande link zijn in te zien.

Klachtenreglemen.pdf

Privacyreglement.pdf

Meer informatie? Bel met Arvid Bolkestein (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder