Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Detacheringen

Detacheringskandidaten zijn er in soorten en maten, altijd is er wel één die past in uw bedrijf. Dat kan een vakbekwame productiemedewerker zijn, maar ook een ‘krullenjongen’ die de werkruimtes schoonhoudt en de koffie rondbrengt. Behalve deze individuele uitplaatsingen zijn er groepsdetacheringen. Bijvoorbeeld een schoonmaakploeg die voor jaren uw kantoorruimtes schoonhoudt. Of een groep productiemedewerkers die u snel uit de nood helpt bij een tussentijdse opdracht.

Hoe het ook zij, steeds heeft WVK-groep gemotiveerde mensen beschikbaar die u voor kortere of langere tijd naar uw bedrijf kunt halen. Ze blijven in dienst van WVK-groep, zodat u gevrijwaard bent van ziektekosten en andere ondernemersrisico’s. En mocht u later een vacature hebben dan weet u wat voor vlees u in de kuip heeft.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

 

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder