Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Detacheringen

Detacheringskandidaten zijn er in soorten en maten, altijd is er wel één die past in uw bedrijf. Dat kan een vakbekwame productiemedewerker zijn, maar ook een ‘krullenjongen’ die de werkruimtes schoonhoudt en de koffie rondbrengt. Behalve deze individuele uitplaatsingen zijn er groepsdetacheringen. Bijvoorbeeld een schoonmaakploeg die voor jaren uw kantoorruimtes schoonhoudt. Of een groep productiemedewerkers die u snel uit de nood helpt bij een tussentijdse opdracht.

Hoe het ook zij, steeds heeft WVK-groep gemotiveerde mensen beschikbaar die u voor kortere of langere tijd naar uw bedrijf kunt halen. Ze blijven in dienst van WVK-groep, zodat u gevrijwaard bent van ziektekosten en andere ondernemersrisico’s. En mocht u later een vacature hebben dan weet u wat voor vlees u in de kuip heeft.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

 

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder