Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Begeleid Werken

Begeleid Werken houdt in dat u een werknemer op de loonlijst plaatst die een sw-indicatie heeft. Iemand dus met een beperking. Met zo’n aanstelling zet u uzelf meteen op voorsprong, want altijd haalt u iemand binnen die sterk gemotiveerd is. WVK-groep verzorgt de begeleiding. Ook levert u een bijdrage aan de maatschappelijke integratie van arbeidsgehandicapten.

In financieel opzicht is de regeling voor u aantrekkelijk omdat Begeleid Werken voorziet in een substantiële loonkostensubsidie, waarbij het UWV eventuele ziektekosten voor zijn rekening neemt. Mocht de constructie uiteindelijk niet bevredigend zijn, dan bestaat voor de begeleid werker nog een tijdlang de mogelijkheid terug te keren naar WVK-groep.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder