Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Begeleid Werken

Begeleid Werken houdt in dat u een werknemer op de loonlijst plaatst die een sw-indicatie heeft. Iemand dus met een beperking. Met zo’n aanstelling zet u uzelf meteen op voorsprong, want altijd haalt u iemand binnen die sterk gemotiveerd is. WVK-groep verzorgt de begeleiding. Ook levert u een bijdrage aan de maatschappelijke integratie van arbeidsgehandicapten.

In financieel opzicht is de regeling voor u aantrekkelijk omdat Begeleid Werken voorziet in een substantiële loonkostensubsidie, waarbij het UWV eventuele ziektekosten voor zijn rekening neemt. Mocht de constructie uiteindelijk niet bevredigend zijn, dan bestaat voor de begeleid werker nog een tijdlang de mogelijkheid terug te keren naar WVK-groep.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder