Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Begeleid Werken

Begeleid Werken houdt in dat u een werknemer op de loonlijst plaatst die een sw-indicatie heeft. Iemand dus met een beperking. Met zo’n aanstelling zet u uzelf meteen op voorsprong, want altijd haalt u iemand binnen die sterk gemotiveerd is. WVK-groep verzorgt de begeleiding. Ook levert u een bijdrage aan de maatschappelijke integratie van arbeidsgehandicapten.

In financieel opzicht is de regeling voor u aantrekkelijk omdat Begeleid Werken voorziet in een substantiële loonkostensubsidie, waarbij het UWV eventuele ziektekosten voor zijn rekening neemt. Mocht de constructie uiteindelijk niet bevredigend zijn, dan bestaat voor de begeleid werker nog een tijdlang de mogelijkheid terug te keren naar WVK-groep.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder