Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Personeel inhuren

Werk uitbesteden aan WVK-groep is interessant. Maar wat dacht u van die andere oplossing? U kunt onze medewerkers ook naar uw bedrijf halen. Steeds hebben wij mensen beschikbaar voor het werk dat u gedaan wilt hebben. Gemotiveerde medewerkers die er hun schouders onder willen zetten. Die kunt u inhuren onder gunstige voorwaarden. U bent gevrijwaard van risico's rond ziekte of ontslag en bovendien kunt u vaak aanspraak maken op aantrekkelijke loonkostensubsidies.

Het inhuren van WVK-personeel kan op allerlei manieren: tijdelijk of langdurig, individueel of in groepsverband. In het algemeen zijn daarbij voor een kandidaat drie constructies mogelijk: hij wordt vanuit WVK-groep gedetacheerd bij uw bedrijf, hij krijgt een Begeleid Werkencontract aangeboden, of hij wordt via een re-integratietraject toegeleid naar een vast dienstverband.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder