Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Personeel inhuren

Werk uitbesteden aan WVK-groep is interessant. Maar wat dacht u van die andere oplossing? U kunt onze medewerkers ook naar uw bedrijf halen. Steeds hebben wij mensen beschikbaar voor het werk dat u gedaan wilt hebben. Gemotiveerde medewerkers die er hun schouders onder willen zetten. Die kunt u inhuren onder gunstige voorwaarden. U bent gevrijwaard van risico's rond ziekte of ontslag en bovendien kunt u vaak aanspraak maken op aantrekkelijke loonkostensubsidies.

Het inhuren van WVK-personeel kan op allerlei manieren: tijdelijk of langdurig, individueel of in groepsverband. In het algemeen zijn daarbij voor een kandidaat drie constructies mogelijk: hij wordt vanuit WVK-groep gedetacheerd bij uw bedrijf, hij krijgt een Begeleid Werkencontract aangeboden, of hij wordt via een re-integratietraject toegeleid naar een vast dienstverband.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder