Personeel inhuren

Graag meer informatie?

Vul het contact formulier in

Personeel inhuren

Werk uitbesteden aan WVK-groep is interessant. Maar wat dacht u van die andere oplossing? U kunt onze medewerkers ook naar uw bedrijf halen. Steeds hebben wij mensen beschikbaar voor het werk dat u gedaan wilt hebben. Gemotiveerde medewerkers die er hun schouders onder willen zetten. Die kunt u inhuren onder gunstige voorwaarden. U bent gevrijwaard van risico's rond ziekte of ontslag en bovendien kunt u vaak aanspraak maken op aantrekkelijke loonkostensubsidies.

Het inhuren van WVK-personeel kan op allerlei manieren: tijdelijk of langdurig, individueel of in groepsverband. In het algemeen zijn daarbij voor een kandidaat drie constructies mogelijk: hij wordt vanuit WVK-groep gedetacheerd bij uw bedrijf, hij krijgt een Begeleid Werkencontract aangeboden, of hij wordt via een re-integratietraject toegeleid naar een vast dienstverband.

Meer informatie? Bel met Erian Blom (0497-331200) of vul het contactformulier in.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder