Missie

WVK-groep wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bemiddelen naar een passende betaalde baan. Daarmee verwerven ze een volwaardige positie op de arbeidsmarkt en kunnen ze een zinvolle invulling aan hun leven geven.

 

Soms kan dit doel worden bereikt via een werkplek bij WVK-groep.Mensen uit de doelgroep worden ingezet bij (industriële) opdrachten van bedrijven die werk hebben uitbesteed aan WVK-groep.

 

Doeltreffender is het wanneer werkgevers via WVK-groep personeel werven en dit inzetten in hun eigen bedrijf. Dat kan in de vorm van een detachering,maar ook door betrokkenen een arbeidscontract aan te bieden. Wanneer mensen met een arbeidsbeperkingeen werkplek krijgen in een bedrijf, bevordert dat hun maatschappelijke integratie. Bovendien verrijkt het de bedrijfscultuur van de onderneming. Om deze arbeidsintegratie te stimuleren, heeft de overheid allerlei ondersteuningsmaatregelen getroffen waar werkgevers hun voordeel mee kunnen doen.   

Relaties van WVK

Nieuws

Beste wensen WVK-groep wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2019.
Lees verder Benoeming beoogd directeur Francois Baudoin is de beoogd directeur van het Participatiebedrijf dat medio 2019 ontstaat.
Lees verder Masterclass transities Reintegratie kan alleen succesvol zijn als wordt uitgegaan van de kracht én de mogelijkheden van de uitkeringsgerechtigde. Die boodschap verkondigde Ray Geerling tijdens enkele masterclasses bij WVK-groep.
Lees verder