Missie

WVK-groep wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bemiddelen naar een passende betaalde baan. Daarmee verwerven ze een volwaardige positie op de arbeidsmarkt en kunnen ze een zinvolle invulling aan hun leven geven.

 

Soms kan dit doel worden bereikt via een werkplek bij WVK-groep.Mensen uit de doelgroep worden ingezet bij (industriële) opdrachten van bedrijven die werk hebben uitbesteed aan WVK-groep.

 

Doeltreffender is het wanneer werkgevers via WVK-groep personeel werven en dit inzetten in hun eigen bedrijf. Dat kan in de vorm van een detachering,maar ook door betrokkenen een arbeidscontract aan te bieden. Wanneer mensen met een arbeidsbeperkingeen werkplek krijgen in een bedrijf, bevordert dat hun maatschappelijke integratie. Bovendien verrijkt het de bedrijfscultuur van de onderneming. Om deze arbeidsintegratie te stimuleren, heeft de overheid allerlei ondersteuningsmaatregelen getroffen waar werkgevers hun voordeel mee kunnen doen.   

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder