Missie

WVK-groep wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bemiddelen naar een passende betaalde baan. Daarmee verwerven ze een volwaardige positie op de arbeidsmarkt en kunnen ze een zinvolle invulling aan hun leven geven.

 

Soms kan dit doel worden bereikt via een werkplek bij WVK-groep.Mensen uit de doelgroep worden ingezet bij (industriële) opdrachten van bedrijven die werk hebben uitbesteed aan WVK-groep.

 

Doeltreffender is het wanneer werkgevers via WVK-groep personeel werven en dit inzetten in hun eigen bedrijf. Dat kan in de vorm van een detachering,maar ook door betrokkenen een arbeidscontract aan te bieden. Wanneer mensen met een arbeidsbeperkingeen werkplek krijgen in een bedrijf, bevordert dat hun maatschappelijke integratie. Bovendien verrijkt het de bedrijfscultuur van de onderneming. Om deze arbeidsintegratie te stimuleren, heeft de overheid allerlei ondersteuningsmaatregelen getroffen waar werkgevers hun voordeel mee kunnen doen.   

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder