Nieuwe interim-directeur

Voordat Wim Schreuders vijf jaar geleden begon als zelfstandig ondernemer, werkte hij altijd in overheidsdienst. Eerst bij de Belastingdienst en later bij de gemeente Amsterdam, waar hij algemeen directeur was van de Dienst Werk en Inkomen. Vervolgens werkte hij drie jaar als inspecteur-generaal bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Als organisatie-adviseur krijgt Schreuders vaak opdrachten van Sociale Diensten en SW-bedrijven. Daarover zegt hij: 'Ik vind het mooi om samen met een SW-bedrijf en de gemeenten aan een goede uitvoeringsorganisatie voor de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening te werken. We kunnen door goed samen te werken voor inwoners echt het verschil maken.' Over de toekomst van WVK-groep is de interim-directeur optimistisch: 'We hebben alles in huis om met zelfvertrouwen naar de toekomst te kijken. Natuurlijk zal niet alles hetzelfde blijven, maar ons vakmanschap is waardevol en zal vast en zeker ook straks worden gebruikt.' Wim Schreuders woont in 't Goy, een dorpje nabij Utrecht. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen die al het huis uit zijn.

 

Wim Schreuders

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder