Nieuwe interim-directeur

Voordat Wim Schreuders vijf jaar geleden begon als zelfstandig ondernemer, werkte hij altijd in overheidsdienst. Eerst bij de Belastingdienst en later bij de gemeente Amsterdam, waar hij algemeen directeur was van de Dienst Werk en Inkomen. Vervolgens werkte hij drie jaar als inspecteur-generaal bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Als organisatie-adviseur krijgt Schreuders vaak opdrachten van Sociale Diensten en SW-bedrijven. Daarover zegt hij: 'Ik vind het mooi om samen met een SW-bedrijf en de gemeenten aan een goede uitvoeringsorganisatie voor de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening te werken. We kunnen door goed samen te werken voor inwoners echt het verschil maken.' Over de toekomst van WVK-groep is de interim-directeur optimistisch: 'We hebben alles in huis om met zelfvertrouwen naar de toekomst te kijken. Natuurlijk zal niet alles hetzelfde blijven, maar ons vakmanschap is waardevol en zal vast en zeker ook straks worden gebruikt.' Wim Schreuders woont in 't Goy, een dorpje nabij Utrecht. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen die al het huis uit zijn.

 

Wim Schreuders

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder