Kerstpakketten inpakken

Zo'n 20.000 kerstpakketten gingen er de laatste weken bij de medewerkers van WVK-Raambrug door een vingers, een omvangrijke opdracht die door Sligro was neergelegd. Een opdracht bovendien die uitstekend past bij de doelgroep: eenvoudig en overzichtelijk inpakwerk waar een grote diversiteit aan medewerkers voor kan worden ingezet. Projectleider Nico Engwerda was er maar wat blij mee dat de kerstman op deze manier zijn bijdrage leverde aan waar de sociale werkvoorziening ooit voor was opgezet: aangepast werk bieden aan mensen met een beperking.

                          

                           Het inpakken van de kerstpakketten.

Relaties van WVK

Nieuws

Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder Goed resultaat 2017 WVK-groep blijft in 2017 in de zwarte cijfers, een mooie prestatie bij verminderde subsidies en een teruglopend personeelsaantal.
Lees verder