Kerstpakketten inpakken

Zo'n 20.000 kerstpakketten gingen er de laatste weken bij de medewerkers van WVK-Raambrug door een vingers, een omvangrijke opdracht die door Sligro was neergelegd. Een opdracht bovendien die uitstekend past bij de doelgroep: eenvoudig en overzichtelijk inpakwerk waar een grote diversiteit aan medewerkers voor kan worden ingezet. Projectleider Nico Engwerda was er maar wat blij mee dat de kerstman op deze manier zijn bijdrage leverde aan waar de sociale werkvoorziening ooit voor was opgezet: aangepast werk bieden aan mensen met een beperking.

                          

                           Het inpakken van de kerstpakketten.

Relaties van WVK

Nieuws

Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder