Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep

Het WVK-bestuur heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen het voorzitterschap van WVK-groep te laten rouleren onder de vier deelnemende gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Na Eersel was nu Reusel-De Mierden aan de beurt. Daar staat sinds 1 januari van dit jaar Jetty Eugster als waarnemend burgemeester aan het roer.

Jetty Eugster-van Bergeijk (Babyloniënbroek, 1955) had een loopbaan in het bedrijfsleven en bij een Kerkelijk Bureau van Protestantse Gemeenten voordat ze in het openbaar bestuur belandde. Eerst (in 2001) werd ze wethouder in ’s-Hertogenbosch, later (in 2011) burgemeester van Schijndel. Met het opgaan van Schijndel in de nieuwe gemeente Meierijstad, kwam laatstgenoemde functie te vervallen. Het waarnemend burgemeesterschap in Reusel-De Mierden vormde een passende voortzetting van haar loopbaan. Als voorzitter van WVK-groep wil ze uitzoeken hoe je door effectieve samenwerking tot de beste bestuurlijke oplossingen kunt komen, zegt Jetty Eugster.

Relaties van WVK

Nieuws

Nieuwe interim-directeur Wim Schreuders (59), directeur van organisatieadviebureau Public Servants, is aangesteld als interim-directeur van WVK-groep. De aanstelling, die op 1 november ingaat, geldt vooralsnog voor een periode van drie tot zes maanden.
Lees verder Samenwerking Lunetzorg en WVK-groep rond dagbesteding Lunetzorg en WVK-groep zijn gaan samenwerken rond arbeidsmatige dagbesteding. Begin september is een pilotproject van start gegaan waarbij acht cliënten van Lunetzorg een werkplek hebben gekregen op de WVK-vestiging Raambrug. 
Lees verder Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden, is door het algemeen bestuur aangewezen als nieuwe voorzitter van WVK-groep. Zij volgt Anja Thijs op die terugtrad als burgemeester van Eersel.
Lees verder