Jetty Eugster nieuwe voorzitter WVK-groep

Het WVK-bestuur heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen het voorzitterschap van WVK-groep te laten rouleren onder de vier deelnemende gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Na Eersel was nu Reusel-De Mierden aan de beurt. Daar staat sinds 1 januari van dit jaar Jetty Eugster als waarnemend burgemeester aan het roer.

Jetty Eugster-van Bergeijk (Babyloniënbroek, 1955) had een loopbaan in het bedrijfsleven en bij een Kerkelijk Bureau van Protestantse Gemeenten voordat ze in het openbaar bestuur belandde. Eerst (in 2001) werd ze wethouder in ’s-Hertogenbosch, later (in 2011) burgemeester van Schijndel. Met het opgaan van Schijndel in de nieuwe gemeente Meierijstad, kwam laatstgenoemde functie te vervallen. Het waarnemend burgemeesterschap in Reusel-De Mierden vormde een passende voortzetting van haar loopbaan. Als voorzitter van WVK-groep wil ze uitzoeken hoe je door effectieve samenwerking tot de beste bestuurlijke oplossingen kunt komen, zegt Jetty Eugster.

Relaties van WVK

Nieuws

Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder