Goed resultaat 2017

Noud Verhees, manager centrale administratie en automatiseringen, presenteerde op de middenkaderbijeenkomst van 7 december de voorlopige resultaten over het jaar 2017. Die zien er goed uit. Het bedrijfsresultaat zal wat lager uitkomen dan dat van 2016 (ruim zes ton in de plus), maar WVK belandt niet in de rode cijfers. En dat is knap, want niet alleen is de overheidssubsidie fors verminderd, ook het aantal Wsw-medewers is ten opzichte van 2015 met zo'n zeventig personen teruggelopen. Met het positieve resultaat steekt WVK-groep gunstig af ten opzichte van de meeste andere Nederlandse sw-bedrijven. Ook met een ziekteverzuim van 11,5% zit WVK-groep lager dan het landelijk gemiddelde in de sw-sector.

                         

                          Manager Noud Verhees presenteert de voorlopige jaarcijfers

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder