Goed resultaat 2017

Noud Verhees, manager centrale administratie en automatiseringen, presenteerde op de middenkaderbijeenkomst van 7 december de voorlopige resultaten over het jaar 2017. Die zien er goed uit. Het bedrijfsresultaat zal wat lager uitkomen dan dat van 2016 (ruim zes ton in de plus), maar WVK belandt niet in de rode cijfers. En dat is knap, want niet alleen is de overheidssubsidie fors verminderd, ook het aantal Wsw-medewers is ten opzichte van 2015 met zo'n zeventig personen teruggelopen. Met het positieve resultaat steekt WVK-groep gunstig af ten opzichte van de meeste andere Nederlandse sw-bedrijven. Ook met een ziekteverzuim van 11,5% zit WVK-groep lager dan het landelijk gemiddelde in de sw-sector.

                         

                          Manager Noud Verhees presenteert de voorlopige jaarcijfers

Relaties van WVK

Nieuws

Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder Goed resultaat 2017 WVK-groep blijft in 2017 in de zwarte cijfers, een mooie prestatie bij verminderde subsidies en een teruglopend personeelsaantal.
Lees verder