Cursus Doorgroei

De cursus DoorGroei werd gegeven door Ton van Son van opleidingsinstituut RONT. De opleiding is er op gericht dat WVK-medewerkers in hun werksituatie sterker in hun schoenen komen te staan - als het gaat om de opdrachten die ze moeten uitvoeren, maar ook als het gaat om de samenwerking met hun collega's. Op onderstaande foto zijn alle geslaagden bijeengebracht. Het betreft Priscilla van Antwerpen, John Swinkels, Ton van Uijthoven, Toon Verhagen en Walter van de Sande (van de vestiging Hallenstraat), en Ilse Tilborgs-Delissen, Anke Smits, Jesse van Schayk, Mario Faasen, Boi Mentink, Monique Beerens, Wilma van de Ven en Francis van Buul - Faasen (van de vestiging Raambrug).

Relaties van WVK

Nieuws

Veranderingen rond Participatiebedrijf Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Participatiebedrijf. Dat geeft veranderingen. Sommige dingen blijven echter ongewijzigd.
Lees verder Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder