Cursus Doorgroei

De cursus DoorGroei werd gegeven door Ton van Son van opleidingsinstituut RONT. De opleiding is er op gericht dat WVK-medewerkers in hun werksituatie sterker in hun schoenen komen te staan - als het gaat om de opdrachten die ze moeten uitvoeren, maar ook als het gaat om de samenwerking met hun collega's. Op onderstaande foto zijn alle geslaagden bijeengebracht. Het betreft Priscilla van Antwerpen, John Swinkels, Ton van Uijthoven, Toon Verhagen en Walter van de Sande (van de vestiging Hallenstraat), en Ilse Tilborgs-Delissen, Anke Smits, Jesse van Schayk, Mario Faasen, Boi Mentink, Monique Beerens, Wilma van de Ven en Francis van Buul - Faasen (van de vestiging Raambrug).

Relaties van WVK

Nieuws

Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder Kerstpakketten inpakken WVK-Raambrug is de voorbije weken druk in de weer geweest met het inpakken van kerstpakketten.
Lees verder