Bedrijfsplan Participatiebedrijf

Een organisatie op de rails zetten waarin iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart dat hij echt meedoet, ongeacht of hij bijstandsgerechtigde, Wsw-medewerker of Nieuw Beschut Werker is. Met deze opdracht van de dagelijkse besturen van GRSK en WVK-groep zijn  Benno Cerutti en Wim Schreuders - respectievelijk GRSK-directeur en interim-directeur WVK-groep - afgelopen najaar aan de slag gegaan. Ze zijn daarmee zo ver dat er een bedrijfsplan is uitgewerkt dat onlangs is voorgelegd aan de ondernemingsraden en aan de DB'en van beide organisaties.Ook raadsleden zijn al twee keer bijgepraat over het onderwerp. Volgens planning zullen de colleges van de vier Kempengemeenten in de tweede helft van juni een besluit nemen over het bedrijfsplan. Kern van het plan is dat er in de Kempen één Participatiebedrijf tot stand komt dat één doel centraal stelt: kandidaten zo snel mogelijk een passende plek op de arbeidsmarkt bezorgen. Voor medewerkers is magazine Samen Bouwen uitgebracht waarin de plannen worden uiteengezet.

                                              

Download hier het magazine.

Relaties van WVK

Nieuws

Bedrijfsplan Participatiebedrijf De directeuren van GRSK en WVK-groep hebben het bedrijfsplan gepresenteerd voor het nieuwe Participatiebedrijf dat vanaf 1 januari 2019 in de Kempen de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening moet gaan uitvoeren.
Lees verder Cursus Doorgroei Dertien WVK'ers ontvingen op 25 januari een fraai certificaat. Zij hadden met succes de cursus Doorgroei afgerond.
Lees verder Kansen voor extra ervaringsplaatsen Afvalproject Molenakkers in Eersel laat mooie resultaten zien en maakt kans Kempenbreed te worden opgezet. In dat geval kunnen er 37 werkervaringstrajecten beschikbaar komen.
Lees verder